Webáruházat Üzemeltető adatai
Név: Balázs Norbert egyéni vállalkozó
Székhely: 2836 Baj, Szőlőhegy 2764/2. hrsz.
Elérhetőség: +36-70/451-4720, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyilvántartási szám: 32226483
Nyilvántartásba bejegyző hatóság: KEM Kormányhivatal Tatai Járási Hivatala
Adószám: 66159012-2-31
A szerződés nyelve: magyar  
 
Tartalomjegyzék:
1. Alapvető rendelkezések
2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre   
3. Rendelés menete, fizetés, szállítás
4. A megrendelések feldolgozása és teljesítés   
5. Elállás joga   
6. Garancia, jótállás   
7. Panaszkezelés
8. Felelősség korlátozása
9. Vegyes rendelkezések   
 

1. Alapvető rendelkezések
1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. A www.csetreszke.hu weboldalon található képek és szövegek az Eladó tulajdonát képezik. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után!

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre   

2.1. A www.csetreszke.hu webáruházban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! (Levélben, telefonon, faxon leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni).

2.2. A www.csetreszke.hu webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.  

2.3. A hibásan, vagy hiányosan kitöltött Szállítási, illetve Számlázási adatokat érvénytelennek tekintjük. A www.csetreszke.hu webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

2.4. A webshopban feltüntettük az adott termék megnevezését, leírását (méretét, anyagát, egyéb tudnivalókat stb.), illetve minden egyes termék mellett fotót talál.  

2.5. A vételár minden egyes termék mellett feltüntetésre került, mely forintban értendő. A vételár tartalmazza az ÁFA-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét. Csomagolási díjat külön nem számolunk fel.

2.6. Néhány esetben a termékekhez kapcsolt képek illusztrációként szerepelnek.  

2.7. Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott, erről az eladó értesíti a megadott e-mail címen vagy telefonon a megrendelőt.

3. Rendelés menete, fizetés, szállítás


3.1. Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket és menj rá a „Termék részletes adatai”-ra, majd a termék bruttó fogyasztói ára alatt található mezőben állítsd be a pontos darabszámot és nyomd meg a "KOSÁRBA TESZ" ikont. Ekkor felugrik egy kis ablak, ahol eldöntheted, hogy folytatod a vásárlást vagy sem. Amennyiben más terméket is szeretnél vásárolni, nyomj rá a „Tovább vásárolok” részre, amennyiben úgy gondolod, hogy befejezed a vásárlást, kérjük kattints a felugró kis ablak jobb oldalán felül elhelyezkedő "Kosár tartalmának megjelenítése" szövegre.

3.2. A vásárlás befejezése után a „Számlázási cím adatok hozzáadása/szerkesztése" gombra kattintással elő jönnek azok a mezők, ahol a Vásárló a személyes adatait meg tudja adni. A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező, mivel ezen adatok nélkül nem tudjuk teljesíteni a kiválasztott tételek szállítását.

3.3. Ha a „Számlázási cím adatok hozzáadása/szerkesztése” mezők kitöltésre kerültek, akkor a zöld színű „Mentés” gombra kell kattintani.

3.4. Amennyiben a Számlázási- és a Szállítási cím eltér egymástól, úgy kattintson a lenti „Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése” hivatkozásra.

3.5. Ebben az esetben is a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Ha a kitöltés megtörtént, akkor ismét a „Mentés” gombra kell kattintani.

3.6. Majd kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Majd ismét nyomj rá a zöld „Mentés”gombra.  

3.7. A „Megjegyzések és különleges kérések” rovatban más fontos információkat is megadhatsz (mint például: a futárnak üzenhetsz, telefonszámot adhatsz meg, vagy bizonyos terméknél milyen színűt szeretnél stb.).

3.8. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása előtti kis négyzetet mindenképpen ki kell pipálni, mert e nélkül a rendelés nem folytatható.

3.9. Majd utolsóként az „Indulás a pénztárhoz most” gombra kattintva a megrendelés véglegesítésre, elküldésre kerül.

3.10. A sikeres rendelés elküldése után maximum 1-2 órán belül egy automata visszaigazolást fogsz kapni a vásárlás során megadott e-mail címre. A visszaigazolás tartalmazni fogja a megrendelt tételeket és a bruttó fizetendő összegeket, és a kiszállítási díjat.  Néhány munkanapon belül újabb e-mail-t küldünk, amelyben már a termék rendelkezésre állásáról, a kiszállítás napjáról is kapsz információt! (Kérjük figyeld a SPAM mappát is! Néhány levelező levélszemétnek jelölheti a visszaigazoló leveleinket!)

3.11. A www.csetreszke.hu webáruházban leadott megrendelések fizethetők:
Előre utalással: A megrendelt áru, illetve szállítási költség ellenértékét a szállítás megkezdése előtt kell elutalni az Eladó Balázs Norbert névre, a Pannon Takarék Bank Zrt-nél vezetett 63200119-11062206 bankszámla számra. Utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a vásárlást visszaigazoló e-mail-ben szereplő azonosítóját. Az összeg beérkezését követően történik a termék feladása.
Utánvéttel:?A megrendelt áru kézhezvételekor kell a megrendelés összegét, illetve a szállítási költséget kifizetni készpénzben a futárnak. Külön utánvételi díjat nem számolunk fel.
Személyesen: A Vevő és az Eladó által megjelölt áruátvételi ponton (nem üzlet) - a visszaigazolásban megjelölt vagy más módon egyeztetett időpontban átveszi a kért terméket vagy termékeket Eladótól vagy az Eladó által megbízott személytől, melynek kifizetése készpénzben történik. Ez az átvételi lehetőség a webáruházat Üzemeltető/Eladó székhelye közelében tartózkodó Vevőt érinti.

3.12. A www.csetreszke.hu webáruház szállítási díjai a következők:
- Előre utalással, illetve utánvéttel 0-30 000 Ft bruttó rendelés között a kiszállítási díj országosan bruttó 990 Ft.
- bruttó 30 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.
A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően -  3-10 napon belül kiszállítjuk. Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, webáruházunk visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

3.13. A megrendelt termékek kiszállítását országosan a Magyar Posta Zrt. – az MPL futárszolgálat végzi.  
A futár 8-16 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik (pl.: munkahely stb.).  

3.14. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

3.15. Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a futár (MPL munkatársa) jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén felbontani. Az esetleges károkról a futárral (MPL munkatársa) közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt haladéktalanul jelenteni.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a www.csetreszke.hu üzemeltetőjével szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.
 
4. A megrendelések feldolgozása és teljesítés   

4.1. Az Eladó minden megrendelést írásban igazol vissza a megrendeléskor megadott e-mail címre.  

4.2. Eladó az írásos visszaigazolásban feltüntetheti a megrendeléssel kapcsolatos változásokat és tudnivalókat (áru átvételének várható időpontja, kifogyott termékek stb.). Amennyiben a visszaigazolás eltér a megrendelésben foglaltaktól, a megrendelés csak a visszaigazolásra válaszképpen küldött, módosított rendelést követően lép életbe.  

4.3. Ha az Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Vevőt haladéktalanul tájékoztatni. Az Eladó nem vállal felelősséget a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Az Eladó fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a Vevővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

5. Elállás joga   

5.1. A Vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költség nem terheli. 

5.2. A Vevő 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a Vevő köteles írásban, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre bejelenteni 14 napon belül. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik.
A Vevő elállás esetén köteles a megrendelt terméket a www.csetreszke.hu webshopot működtető Balázs Norbert egyéni vállalkozó 2836 Baj, Szőlőhegy 2764/2. hrsz. címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A Vevőt ezen felül egyéb költség nem terheli. A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja. 


5.3. Vásárlástól való elállás esetén az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.  

5.4. A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségre, kivéve a termék visszajuttatásának költségeit.  

5.5. Kizárólag olyan termékeket veszünk vissza, melyek sértetlen, hibátlan, hiánytalan tartalmú, eredeti csomagolásban, újra eladható állapotban vannak, melyek személyes felhasználásra nem kerültek.
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a Vásárlót: pl.: lábtörlőt,  
illatosító sprayt, illetve illatosító tasakokat stb. nem áll módunkban visszavenni. Az egyéb más áru visszavétele kizárólag a vásárláskor kiállított eredeti számla visszaküldése alapján történik.

6. Garancia, jótállás   

6.1. Az Eladó kizárólag új termékeket értékesít.

6.2. Jogos minőségi kifogás esetén az Eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, amennyiben a hiba rendeltetésszerű használat mellett következett be. Ebben az esetben a Vevő számlával bizonyítja, hogy a hibás terméket Eladó értékesítette. Amennyiben a hibának a nem rendeltetésszerű használat az oka, a javítási költség a Vevőt terheli.
A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

7. Panaszkezelés

7.1. Szóbeli panasz bejelentése esetén a www.csetreszke.hu Üzemeltetője/Eladója azonnal megvizsgálja a panaszt, és amennyiben lehetséges azt azonnal orvosolja. Ha a panaszt azonnal nem tudja az Üzemeltető/Eladó kivizsgálni, erről és a panaszra adott válasz várható időpontjáról haladéktalanul tájékoztatja a Panaszost/Vásárlót. A panaszt 30 napon belül köteles az Üzemeltető/Eladó megválaszolni, kivétel, ha a szóbeli panasz azonnal orvoslásra kerül. A panasz elutasítása esetén az Üzemeltető/Eladó annak indokairól tájékoztatja a Panaszost/Vásárlót.  

7.2. Amennyiben az átvett árucikk bizonyíthatóan a szállítás során sérült (csomag átvételekor futárral felvett jegyzőkönyv), természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító (MPL) jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.

8. Felelősség korlátozása

8.1. A www.csetreszke.hu webáruházban való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

8.2. A www.csetreszke.hu webáruház semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:
* Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat.
* Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a www.csetreszke.hu webáruház normális működését és a vásárlást.
* A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
* Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
* Bármely szoftver nem megfelelő működése.
* Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

8.3. A www.csetreszke.hu webáruház nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a Vásárló felelős az áruházhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.

8.4. A Vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

8.5. A www.csetreszke.hu webáruház bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.

9. Vegyes rendelkezések   

9.1. A www.csetreszke.hu Üzemeltetője, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a Vásárló adatait.  

9.2. A www.csetreszke.hu webáruházban a vásárlás nem regisztrációhoz kötött, így a Számlázási és Szállítási cím megadása sem kerül további tárolásra.

9.3. A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabály: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.

9.4. A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék.
 
Baj, 2014. augusztus 1.

Kedves Látogató, Vásárló!

Üdvözöllek a Csetreszke.hu webáruházban, ahol romantikus, vidéki, nosztalgia hangulatú lakberendezési, ajándék és dekorációs termékek közül válogathatsz.
Ha konkrét elképzelésed van, hogy milyen típusú, anyagú, színű lakberendezési, dekorációs terméket szeretnél és nem találod az áruházban, akkor ne habozz felkeresni bennünket, mert mi megpróbálunk Neked segíteni és a kívánt terméket beszerezni.